Fri frakt over 500 kr

Rask levering

Du har ingen varer i handlekurven.

Kjøpsbetingelser

KJØPSBETINGELSER

Følgende kjøpsbetingelser gjelder for alle kjøp av varer fra dinGullsmed.no: 

Handel:

Alle priser inkluderer 25% mva.
Frakt kan forekomme i tillegg til oppgitt pris på varer. Om du handler for over 500 kr vil frakten være gratis. 
Du må være fylt 18 år for å kunne handle på dinGullsmed.no, om du er under 18 kan en foresatt gjennomføre kjøpet for deg. 

Betaling:

Betaling skjer ved hjelp av kreditt- eller debetkort igjennom vår betalingsløsning Nets. Nets er en av markedets ledende leverandører av betalingsløsninger, og ingen betalingsopplysninger vil bli lagret på våre servere. Om pakken ikke blir hentet vil et gebyr på 150 kr bli belastet kjøper for våre utgifter.

Angrerett:

I henhold til angrefristloven kan du angre kjøp begått over internett innen 14 dager etter at forsendelsen er mottatt uten å oppgi en grunn. Ved bruk av angreretten må beskjed gis til dinGullsmed.no skriftlig via e-post, faks eller brev innen 14 dager etter at varen og vedlagt angreskjema er mottatt. Beskjeden må inneholde opplysninger om hvordan du vil returnere varen til oss. Du kan benytte det vedlagte angreskjemaet, men det er ikke obligatorisk. Etter vi har mottatt varen vil kjøpesummen bli tilbakeført til deg så fort som mulig, senest i løpet av 14 dager. Returporto vil ikke bli refundert. Pakker som sendes i oppkrav eller «mottaker betaler frakt» vil ikke bli hentet ut. Angreretten gjelder ikke for graverte varer, eller varer som på andre måter endres spesielt for deg, men med visse forbehold. Se angrerettloven § 22 e.

Det er også mulig å levere inn varen i en av våre fysiske butikker, dersom du ønsker å angre kjøpet. Dette gjelder også for bytting av varer. Vi har butikker på Åsane Storsenter, Amfi Steinkjer, Alti Buskerud, Sartor Storsenter, Kvadrat og Alti Brotorvet. Du vil ikke få pengene utbetalt i butikk, men det overføres fra hovedkontoret til deg etter noen dager. 

Angreretten gjelder ikke dersom varen bærer tegn på å være brukt.

Angreretten gjelder ikke ved kjøp av gifte/forlovelsesringer, varer som er gravert eller spesialbestillinger.

Dersom du velger Klikk&Hent og betaler varen i butikk, gjelder ikke angreretten.

Persondata:

Du er selv ansvarlig for at din kontaktinformasjon er korrekt og oppdatert. Om pakken ikke kan leveres på grunn av feil i adresse vil du bli belastet ny frakt. Persondata registrert hos oss vil kun bli benyttet i forbindelse med leveranse og til intern statistikk. Dine persondata vil aldri bli formidlet videre til andre personer eller firma. I henhold til personregisterloven har du krav på å få vite hva som står registrert om deg, og kan kreve dette slettet.

Bestilling:

Når vi mottar din bestilling vil en ordrebekreftelse bli sendt deg. Sjekk nøye igjennom denne og forsikre deg om at den stemmer. Ta kontakt med oss dersom din bestilling avviker fra ordrebekreftelsen. Vedlagt ordrebekreftelsen vil du få informasjon om dine rettigheter i henhold til angrerettloven.

Levering/Forsinkelser:

Frakt kommer i tillegg til kjøpesummen ved kjøp for under kr 500,-. Ved ordrer over kr 500,- betaler dinGullsmed frakten. Da noen av våre varer må spesialbestilles kan leveringstiden variere opp mot 14 dager, men generelt vil vi jobbe for å få sendt varene så fort ordren er mottatt. Om vi ikke kan levere varen innen 30 dager har du rett til å heve kjøpet. Om varen må leveres før en gitt dato, så send oss gjerne en mail så sender vi deg ett anslått leveringstidspunkt snarest. Når pakken sendes, vil du motta en mail med Postens sporingsnr. Forsendelsen kan da spores fra www.posten.no. Om varen er utsolgt, eller leveransen blir forsinket av andre grunner, vil vi snarest mulig melde fra om dette og eventuelt informere om hvor lenge det er til varen vil bli sendt. Kvittering og angreskjema vil bli lagt ved i pakken. Om det er skader på pakken ved levering må du melde fra til utleveringsstedet. dinGullsmed er ikke erstatningspliktig dersom varen/pakken er skadet og det ikke er gitt beskjed til befrakter ved henting/utlevering.

dinGullsmed.no leverer kun til adresser innenfor Norge. 

Bruk av rabattkupong:

Rabattkupong gjelder for ett kjøp på dingullsmed.no. Kupongen kan ikke benyttes sammen med andre tilbud og du må være innlogget for å ta den i bruk.

Opplysninger på dinGullsmed.no:

Vi vil etterstrebe og publisere all informasjon så korrekt som mulig, men tar forbehold om at skrivefeil kan oppstå. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til den informasjonen som er publisert.

dinGullsmed.no vil kunne kansellere deler av, eller hele din bestilling dersom varen er utsolgt. Du vil bli informert dersom dette blir relevant. Du vil bli gitt tilbud om alternativ vare om mulig, og kan deretter velge om du vil kansellere ordren eller ikke.

Force Majeure:

Force majeure omfatter blant annet naturkatastrofer, streik og lock-out. Om det oppstår en force majeure-situasjon opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. 

Garantier og Reklamasjon:

I henhold til Forbrukerkjøpsloven kan du kreve enten omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet om varen er levert skadet eller med feil. Undersøk emballasje grundig ved henting av varen og meld fra til transportør om emballasjen er skadet. Alle varer fra dinGullsmed er nøye kontrollert og er garantert fri for riper og merker før de blir sendt til deg som kunde, det vil si at du alltid kan stole på at du får nye og feilfrie varer fra dinGullsmed. Normalt er reklamasjonsfristen 2 år fra leveranse, men om varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år øker reklamasjonsfristen til 5 år. For at det skal kunne kreves reklamasjon, må det bli gitt beskjed innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget. Ved reklamasjon vil porto bli dekket av dinGullsmed.no.

 

 

Close